Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aditiv ulei NanoLub GE-S4100 / DE-S4100 (RC-X)
1634 $
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nanolub - produs unic fabricat de Nanomaterials - Israel care detine patentul Institutului de stiinta Wiezmann - Israel ce a dezvoltat sfere din Tungsten capabile sa transforme frecarea prin alunecare in frecare prin rotatie. Sferele rezista la presiuni de (4,263,000 PSI), in vacuum, la turatii mari, la radiatii si mediu coroziv si intre (-270 C si  450 C).

Acest produs poate fi folosit la formularea uleiurilor de motoare, de transmisie deoarece continutul  poate inlocui aditivii anti frictiune din ulei. Formula sferelor este IF-WS2.

Nanomaterials este parte a proiectului comun AddNano, care este partial finantat de Comisia Europeana in cadrul 7-lea Program Cadru (NMP-2008-1.2.1), precum si obiectivul sau general este de a depasi barierele tehnologice implicate in dezvoltarea de introducere pe piata la scara mare  o noua generatie de lubrifianti care incorporeaza fullerenele (sferele) anorganice si alte nano-materiale.

Tehnologia nano folosita este in primele 12 tehnologii nano de top din lume
( http://www.nanotechproject.org/cpi/browse/claims/1)

Produsul poate fi folosit la orice motor diesel sau benzina in 4 timpi reducand consumul si noxele si inlaturand fragilizarea otelului cu care vine in contact. Este un produs dezvoltat stiintific si testat de foarte multe institute de cercetare cu lucrari expuse pe Internet (a se vedea acestea: IF-WS2 in research)

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura